fbpx

Άρης-Τουρκ Τέλεκομ: Με τον κόσμο του για την πρώτη νίκη

Άρης

Οι δύο διαδοχικές ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων του EuroCup, από την κάτοχο του τίτλου Γκραν Κανάρια (66-82) στην πρεμιέρα και από την Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία (84-74) στη 2η αγωνιστική, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την υπόθεση… νίκη για τον Άρη αυτή την εβδομάδα, στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ, στο Αλεξάνδρειο, την Τετάρτη (18/10, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, με στόχο να… σπάσει το ρόδι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από νίκη, στην Πάτρα (70-77) επί του Απόλλωνα για τη 2η αγωνιστική της Basket League και θα επιδιώξει να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην τουρκική ομάδα που έχει ρεκόρ 1-1 μέχρι στγμής στο EuroCup.

H ομάδα του Νέναντ Τσάνακ ηττήθηκε με 80-71, στη Ρουμανία, από την Κλουζ Ναπόκα, για την 1η αγωνιστική, ενώ πέτυχε δύσκολη νίκη (79-77) εντός έδρας απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, για τη 2η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Eurocup, στον οποίο μετέχει ο Άρης, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

EUROCUP

2ος ΌΜΙΛΟΣ

3η Αγωνιστική (17-18/10/2023)

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου

ΆΡΗΣ-Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία) 20:00
Τρέντο (Ιταλία)-Γκραν Κανάρια (Ισπανιά)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ