fbpx

Κατακεραύνωσε Τσαν ο Αταμάν – «Με ενόχλησαν αυτά που έκανε»

Εργκίν Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους και ρωτήθηκε τόσο για το αποψινό παιχνίδι με τη Φενέρ, όσο και για άλλα θέματα, όπως τον διάδοχό του, στη Φενέρ.

O Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε στην κίνηση του Ερντέμ Τσαν, να φιλήσει το χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς! Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός (σ.σ. προς τον Ομπράντοβιτς).

Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊντίν Ερς (σ.σ.: πρώην προπονητής της Εφές Πίλσεν), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο αλλά θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απ’ όλα υπάρχει ανταγωνισμός».

Παράλληλα, σχολίασε την ατάκα που ακούστηκε να λέει ο Τσαν προς τον Έρτεν Γκάζι στη διάρκεια του αγώνα με την Καρσίγιακα: «Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν;».

Κάτι που φυσικά δεν άρεσε στον Τούρκο τεχνικό του «τριφυλλιού». «Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας νέος προπονητής. Μπορεί να γίνει πολύ επιτυχημένος. Θα ήταν όμως καλύτερα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τα λόγια του. Καταλαβαίνω πως αυτό που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάποιες φορές “συλλαμβανόμαστε” να λέμε κάτι. Αυτό έγινε και μ’ εκείνον. Μετά με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έγινε παρεξήγηση. Του είπα να κοιτάει τη δουλειά του, αλλά να ξέρει πως είναι σε έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης», ανέφερε αρχικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ