fbpx

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Με απουσίες για την υπέρβαση – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρασκευή (13/10, 21:15, Novasports HD) την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να περάσει από μια δύσκολη έδρα, ωστόσο καλείται πλέον να καταβάλλει την αντίσταση και των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να έχει αντίκρυσμα το «διπλό» στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» το καλό μομέντουμ, στο οποίο βρίσκονται.

Πάντως, οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχουν τεθεί «νοκ άουτ» οι τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, με αποτελέσμα να αναμένεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Καταλανούς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Παράλληλα, ηχτεσινή προπόνηση επιφύλλασσε κι ευχάριστα νέα για τον τεχνικό των πρωταθλητών, καθώς έλαβε κανονικά μέρος ο Μουσταφά Φαλ κι έτσι ο Γάλλος σέντερ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι… «κουτσουρεμένο», καθώς η Euroleague Basketball ανέβαλε την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (12/10), μετά τις επιθεσεις της Χαμάς και την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης στο Ισραήλ.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague:

Μονακό (Γαλλία)-Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία) 13/10
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 13/10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 13/10 (21:15)
Βαλένθια (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 13/10

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ