fbpx

Άρης: Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας

Άρης: Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας

Χωρίς τον τραυματία -από το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Λιετκάμπελις (10/10)- Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, αλλά με τον Νίκο Περσίδη για πρώτη φορά στα πλάνα του Γιάννη Καστρίτη (ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη εσχάτως), θα παραταχθεί αύριο (17:00) ο Αρης στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα, για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν σήμερα τη -σύντομη- προετοιμασία τους για το ματς, με μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο “Nick Galis Hall”, πριν από την οποία έγινε ενδελεχής ανάλυση των Αχαιών με τη βοήθεια οπτικού υλικού.

Για τη «μάχη» κόντρα στον Απόλλωνα εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Χασανίδης. Ο βοηθός προπονητή του Αρη τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, εκτός έδρας, αγώνα με τον Απόλλωνα, όπου θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εμείς πρέπει αρχικά να διαχειριστούμε την κόπωση από τα συνεχόμενα ταξίδια, ώστε να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν μας έχουν αφήσει από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν και πάλι τα πάντα για να καλύψουν το κενό που υπάρχει, ειδικά στις θέσεις των ψηλών».

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Πάτρα συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές:

Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ