fbpx

Κλέι Τόμπσον: «Νιώθω ευλογημένος, έβγαλα χρήματα κάνοντας αυτό που ήθελα»

Κλέι Τόμπσον: «Νιώθω ευλογημένος, έβγαλα χρήματα κάνοντας αυτό που ήθελα»

O Κλέι Τόμπσον μίλησε για την καριέρα του στους Γκόλντε Στέιτ Γουόριορς αλλά και για το μέλλον του στο μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν πρόκειται να είναι κάτι. Το γεγονός ότι μπαίνω στην 13η σεζόν μου – μόνο αυτό – μου δίνει τόση ηρεμία. Ομολογουμένως, έχω βγάλει χρήματα, μπόρεσα να φροντίσω την οικογένειά μου, τον εαυτό μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Αλλά όταν άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι παίζω το παιχνίδι γιατί θα γίνω πλούσιος και διάσημος. Δεν το έκανα ποτέ.

Έπαιξα αυτό το παιχνίδι επειδή έπαιζε ο μπαμπάς μου, που τον είχα ως ίνδαλμα. Οι αγαπημένοι μου αθλητές ήταν οι Κόμπι Μπράιαντ, Κλάιντ Ντρέξλερ και Ρασίντ Ουάλας, παίκτες που μπόρεσα να παρακολουθήσω μεγαλώνοντας. Ήθελα απλώς να κάνω κάτι που μου άρεσε για τα προς το ζην. Έτυχε να είναι μπάσκετ. Το γεγονός ότι το κάνω για 13η συνεχόμενη σεζόν είναι εκπληκτικό.

Δεν χρειάζεται να πάω φέτος και… ξέρω αν κάνω απλώς τη δουλειά μου και είμαι σε φόρμα και αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδό μου, θα βγάζω χρήματα σε αυτό το πρωτάθλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οπότε δεν ανησυχώ για αυτό. Είμαι ευλογημένος πέρα ​​από κάθε μέτρο. Προφανώς θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο το παράθυρο που έχω ως αθλητής. Αλλά δεν πρόκειται να αφήσω αυτό να εμποδίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Όταν κερδίζεις, όλα τα άλλα θα ληφθούν υπόψιν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ