fbpx

Η μετά τον Ολυμπιακό νομαδική καριέρα Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Αγραβάνη

Η μετά τον Ολυμπιακό νομαδική καριέρα Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Αγραβάνη

Μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19 αμφότεροι αποτελούσαν μέρος του rotation του Ολυμπιακού σε μια σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ για τους ερυθρόλευκους. Η αποχώρησή τους εκείνο το καλοκαίρι τους μετέτρεψε σε γυρολόγους.

Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης. Τέσσερα χρόνια πριν ο μεν πρώτος ήταν ακόμη ενεργό μέλος της Εθνικής Ανδρών, κομμάτι μάλιστα της 12αδας που έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα. Ο δεύτερος ήταν στην προετοιμασία, το 2022 ήταν στη 12αδα του Ευρωμπάσκετ αλλά αμφότεροι εν έτη 2023 συνεχίζουν να μετράνε την μία μετά την άλλη τις ομάδες που περνάνε και φεύγουν.

Ο πρώτος, ο Μάντζαρης δηλαδή, μετά τους ερυθρόλευκους δεν έχει “στεριώσει” για πάνω από έξι μήνες σερί στην ίδια ομάδα και συμπεριλαμβανομένου και του ξεκινήματος στη φετινή σεζόν μετράει 9 διαφορετικές ομάδες από το 2019 και μετά δηλαδή σε 4 χρόνια!

Ξεκίνησε με τη ρωσική Ουνίξ Καζάν το καλοκαίρι του 2019 αλλά αποχώρησε τέλη Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς. Πέρασε δύο διαφορετικές χρονικά θητείες στον Προμηθέα Πάτρας, για 3,5 μήνες η πρώτη (έως Μάρτιο του 2010), για 2 μήνες η δεύτερη (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2020). Ακολούθησε μισή σεζόν στο Περιστέρι έως το τέλος του 2020-21 και τρεις ομάδες σε ισάριθμες χώρες το 2021-22. Ενάμισης μήνας στην πολωνική Σταλ Οστρόβ, ένας μήνας στην ισραηλινή Χάποελ Εϊλάτ και έξι μήνες στον ΠΑΟΚ.

Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Ιωνικό Νίκαιας αλλά αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023 για να πάει στη μακρινή Βενεζουέλα και την ομάδα Παντέρας ντε Μιράντα ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην 3η εθνική κατηγορίας της Ιταλίας με τη Ροζέτο!

Ο Αγραβάνης από την άλλη, μετά τον Ολυμπιακό φάνηκε ότι στεριώνει στον Προμηθέα Πάτρας όπου έπαιξε τρεις συνεχόμενες σεζόν (2019-22). Όμως εδώ και ένα χρόνο πρόλαβε και έπαιξε και έφυγε από τέσσερις ομάδες σε τρεις διαφορετικές χώρες!

Έπαιξε για σχεδόν ένα μήνα (5 επίσημα ματς) στην ιταλική Νάπολι τον Οκτώβριο, έμαινε σκάρτους 5 μήνες (Νοέμβριος 2022 – Μάρτιος 2023) στο Περιστέρι όπου έφυγε ξαφνικά, βρήκε καταφύγιο στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν σε Α1 και Ευρωλίγκα (Απρίλιος – Ιούνιος 2023) ενώ η θητεία του στην ισπανική Μπρεογκάν με την οποία υπέγραψε φέτος ήταν βραχύβια λόγω του τραυματισμού που υπέστη την περασμένη εβδομάδα και οδήγησε στη διακοπή του συμβολαίου του προκειμένου να αποθεραπευτεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ