fbpx

Παναθηναϊκός – Μαρούσι: Εκτός εαυτού ο Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε μαζι με τον Λούκοβιτς (vid)

Παναθηναϊκός – Μαρούσι: Εκτός εαυτού ο Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε μαζι με τον Λούκοβιτς (vid)

Σύρραξη απειλήθηκε πεντέμισι λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αντετοκούνμπο,

Πιο συγκεκριμένα 5:25 πριν το τέλος του παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής της Basket League, και κατά τη διάρκεια διεκδίκησης της μπάλας δημιουργηθεί ένταση στο ματς και χάρη στην επέμβαση των πιο ψύχραιμων δεν πήρε έκταση.

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο παρκέ να διεκδικεί την μπάλα μαζί με 3 παίκτες του Αμαρουσίου, με τη «μάχη» να είναι έντονη και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να εκνευρίζεται με κάποια χτυπήματα που δέχθηκε και να αντιδρά. Σηκώθηκε και εκτός εαυτού κινήθηκε εναντίον του Λούκοβιτς αλλά ευτυχώς για αυτόν τον συγκράτησαν ένας διαιτητής, συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε την αποβολή του με ντισκαλιφιέ, μαζί με τον Λούκοβιτς αλλά και τον τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου, κ. Παπαδόπουλο παρότι προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΠΑΟ – Μαρούσι | Πρωτοφανές ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο μετά από διεκδίκηση με τον Λούκοβιτς”,”description”:”Πρωτοφανές ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο μετά από διεκδίκηση με τον Λούκοβιτς”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMC8wOS8xOS8wMF81NF82NTI0NGRlNjBlMjRkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M6S”,”uploadDate”:”2023-10-09T19:02:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cw43yhozrc29″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ