fbpx

Basket League: Σε Πάτρα και ΟΑΚΑ πέφτει η αυλαία της πρεμιέρας

Basket League: Σε Πάτρα και ΟΑΚΑ πέφτει η αυλαία της πρεμιέρας

Με δύο αναμετρήσεις κλείνει η πρώτη αγωνιστική της Basket League με τα φώτα να πέφτουν κυρίως στο άδειο ΟΑΚΑ.

Εκεί ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι (20:15, ΕΡΤ 3) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στην Basket League.

Το τριφύλλι θέλει να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από τον Ολυμπιακό στην παράταση με 78-88 στο ΟΑΚΑ με τον Εργκίν Αταμάν να έχει και σε αυτό το παιχνίδι δύο απουσίες.

Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντίνος Μήτογλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ενώ οι πράσινοι δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων στους περσινούς τελικούς.

Από την άλλη το Μαρούσι μετά από χρόνια απουσία από τα μεγάλα σαλόνια επιστρέφει με την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να θέλει στο αποψινό ματς να κερδίσει τις εντυπώσεις και να είναι μαχητικό.

Στο άλλο ματς που θα διεξαχθεί νωρίτερα στην Πάτρα (17:15, ΕΡΤ 3) ο τοπικός Απόλλων θέλει να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν απέναντι στον γεμάτο προβλήματα ΑΣ Καρδίτσας.

Οι Καρδιτσιώτες δεν έχουν συνέλθει ακόμα από τις ζημιές που υπήρξαν στην πόλη τους από την καταιγίδα «Daniel» όμως ξέρουν ότι το σημερινό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία ώστε να δώσουν χαρά στον κόσμο τους που περνάει τον τελευταίο μήνα δύσκολες στιγμές ενώ αυτή η νίκη αν και είναι πολύ νωρίς θα δώσει βαθμολογικό προβάδισμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ