fbpx

Στην Ελλάδα η Χάποελ Ιερουσαλήμ, στην Κύπρο η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ισραήλ

Εκτός Ισραήλ μέχρι νεοτέρας πρόκειται να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους οι δύο κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της χώρας, η πρωταθλήτρια Μακάμπι Τελ Αβίβ και η κάτοχος του Super Cup Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Χάποελ Ιερουσαλήμ συμπεριλαμβανομένου και του Σέρβου προπονητή Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του Basketball Champions League τη μεθεπόμενη εβδομάδα (17/10) όπου μάλιστα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο (7ος) με ΠΑΟΚ, Μπενφίκα και Γαλατασαράι. Το αν θα ζητήσει οι εντός έδρας αγώνες της, μέχρι νεοτέρας, να γίνουν στην Αθήνα αρχής γενόμενης από αυτόν με τη Μπενφίκα στις 17 Οκτωβρίου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Όσο για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ οι πληροφορίες του apexsports αναφέρουν ότι πρόκειται λίαν συντόμως να μετακομίσει στη Λευκωσία, πρωτεύουσα της Κύπρου προκειμένου να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις της ενόψει των προσεχών αγωνιστικών της υποχρεώσεων με τον αμέσως επόμενο αγώνα πάντως, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο να αναβάλλεται ήδη από την Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ