fbpx

Νέιπιερ: «Απορρόφησα τα συναισθήματα των φίλαθλων μας από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Νέιπιερ: «Απορρόφησα τα συναισθήματα των φίλαθλων μας από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Ο Σαμπάς Νέπιερ μίλησε για το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τον Ερυθρό Αστέρα και στάθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο παιχνίδι: «Όλη η οργάνωση ήταν εξαιρετική. Ο σύλλογος, οι φίλαθλοι, η ομάδα… Όλοι συνέβαλαν στη νίκη μας. Ένας μεγάλος θρίαμβος. Ήταν πολύ συναρπαστικό για μένα να συμμετάσχω σε όλο αυτό.

Παίζω για πρώτη φορά στο Βελιγράδι, στη Σερβία, ήθελα απλώς να απορροφήσω τα συναισθήματα και να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Μου άρεσε. Ήμουν ενθουσιασμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησα στο γήπεδο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Στο κολέγιο, έπαιζα παιχνίδια μπροστά σε 100.000 θεατές, αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν έχεις οπαδούς που ασχολούνται τόσο πολύ με το παιχνίδι, όπως συμβαίνει με τους δικούς μας».

Για το εντυπωσιακό ποσοστό στα τρίποντά: «Νομίζω ότι πολλά τρίποντα προήλθαν από τους οπαδούς. Αυτοί ενθουσιάστηκαν, εμείς ενθουσιαστήκαμε, μετά μπήκαν και τα σουτ.

Ελπίζω να είναι έτσι όλη τη σεζόν, αλλά συνήθως δεν είναι έτσι. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για εμάς, δηλαδή να τρέχουμε, να παίζουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, να κάνουμε τις σωστές κινήσεις».

Για τον τραυματισμό που είχε και τα λεπτά που αγωνίστηκε στο ματς: «Είμαι λίγο κουρασμένος, βέβαια. Δεν έχω προπονηθεί εδώ και καιρό, αλλά θα είμαι καλά. Σπάνια παίζω για περισσότερα από 25 λεπτά, νομίζω ότι ήμουν εκεί κάπου, γύρω από αυτόν τον αριθμό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ