fbpx

Ανάλυση: Τα… έξτρα λεπτά του Σλούκα και η προσφορά του (pic)

Ανάλυση: Τα… έξτρα λεπτά του Σλούκα και η προσφορά του (pic)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο του ντέρμπι αιωνίων και με την εμφάνισή του απέσπασε ποικίλα σχόλια.

Ο Έλληνας γκαρντ το φετινό καλοκαίρι πήρε την απόφαση να περάσει στην απέναντι όχθη και όλος ο κόσμος περίμενε το χθεσινό ντέρμπι ώστε να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Ένας λόγος που όπως αποκάλυψε ο ίδιος για να πάρει αυτή την απόφαση ήταν ο αυξημένος χρόνος συμμετοχής κάτι που φάνηκε ότι όντως θα έχει στον Παναθηναϊκό αφού έπαιξε στα 31 από τα 45 λεπτά του αγώνα ενώ στο κρίσιμο σημείο που το ματς ήταν σε τεντωμένο σκοινί ήταν εντός παρκέ.

Κι όμως η στατιστική αποκάλυψε πως ο Σλούκας τη δύσκολη στιγμή και στα… έξτρα λεπτά που ήθελε να πάρει στην επόμενη ομάδα του δεν ήταν ηγετικός. Συγκεκριμένα στα πρώτα 23 λεπτά που αγωνίστηκε σημείωσε 18 πόντους με 3 ριμπάουντ και δύο ασίστ με 7 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Στην κρίσιμη στιγμή του ματς παρόλα αυτά τα οποία ήταν τα υπόλοιπα 8 λεπτά ίσως έκανε και κακό στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν αφού πέτυχε μόλις ένα σουτ και έχοντας 3 λάθη, ένα από αυτά ήταν και το επιθετικό φάουλ στον Γουόκαπ, που καθόρισε τον νικητή του ντέρμπι σε μεγάλο βαθμό. Έτσι στην αξιολόγηση πήρε -8 κάτι που σχολιάστηκε έντονα στα σόσιαλ από κόκκινους και πράσινους οπαδούς που περίμεναν πως και πως την πρώτη του εμφάνιση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ