fbpx

Team USA: ΛεMπρόν, Κάρι, Τέιτουμ και Ντουράντ θέλουν… Ολυμπιακούς Αγώνες!

Team USA: ΛεMπρόν, Κάρι, Τέιτουμ και Ντουράντ θέλουν… Ολυμπιακούς Αγώνες!

Πλήθος αστέρων του ΝΒΑ επιβεβαίωσαν πως θέλουν να παίξουν με τις Η.Π.Α. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024!

«Δεν μου άρεσε όπως τελείωσε το καλοκαίρι για την εθνική ομάδα. Σίγουρα ενδιαφέρομαι να παίξω. Θα πρέπει να δούμε την καταπόνηση που θα έχω, αλλά με το ρόστερ που μπορούμε να δημιουργήσουμε, δεν θα χρειαστεί να κάνω πολλά», τόνισε ο ΛεMπρόν Τζέιμς στη media day των Λέικερς έχοντας δύο χρυσά και ένα χάλκινο στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Ο Στεφ Κάρι, από την πλευρά του είπε στα ΜΜΕ: «Μίλησα με κάποιους ανθρώπους για αυτή την ευκαιρία. Αν όλα μείνουν ως έχουν σίγουρα θέλω να παίξω. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Αντιλαμβάνομαι ακόμα ότι είναι ευκαιρία για την Εθνική ΗΠΑ να ανακτήσει την κυριαρχία της στον κόσμο, οπότε σίγουρα θέλω να είμαι εκεί, να είμαι στην ομάδα. Μακάρι να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα που να είμαστε όλοι εκεί».

Ακόμη πιο ξεκάθαρος από τον σταρ των Γουόριορς ήταν ο Κέβιν Ντουράντ πως, «θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες!».

Ο Τζέισον Τέιτουμ επίσης δήλωσε διαθέσιμος. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή. Θα είναι σπουδαίο να είμαι παρών», ανέφερε ο ηγέτης των Σέλτικς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ