fbpx

Τακιανός: «Είμαστε μία ομάδα με εξέλιξη» (vid)

Τακιανός: «Είμαστε μία ομάδα με εξέλιξη» (vid)

Στην εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε Φώτης Τακιανός στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Super Cup.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και τη συνέχεια από την περσινή σεζόν: «Προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεία από την περσινή ομάδα, όπως η ομαδικότητα και η άμυνα. Θέλουμε να κάνουμε ένα σύνολο. Η εμφάνιση ήταν καλή. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι από την περιφέρεια θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο με το τρίποντο πήγε η διαφορά στους 5. Είμαστε μια ομάδα εξέλιξης και πρέπει να το βελτιώσουμε για να έχουν διάρκεια».

Για τον τελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ματς με ανέτοιμες ομάδες και τραυματισμούς. Θα δούμε τα δεδομένα και πως θα πάει».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού στην ΕΡΤ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό”,”description”:”Οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού στην ΕΡΤ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wOS8yOS8xOS81N18wM182NTE3MmMwZjZjOGUxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M2S”,”uploadDate”:”2023-09-29T19:58:27.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvvnyruv3wg1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ