fbpx

Σίκμα στο Apexsports: «Στόχος ο τίτλος της Euroleague» (vid)

Σίκμα στο Apexsports: «Στόχος ο τίτλος της Euroleague» (vid)

Το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Λουκ Σίκμα στο Apexsports, ο οποίος στάθηκε στον στόχο των Πειραιωτών, τη μεταγραφή του, το πόσο έχει προσαρμοστεί, καθώς και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουκ Σίκμα στην κάμερα του Apexsports και τον Γιώργο Συρίγο:

Για τον «γάμο» του με τον Ολυμπιακό και το πόσο ταιριάζει στην ομάδα: «Όσον αφορά το κομμάτι του καλύτερου ψηλού-πασέρ, αφήνω τον κόσμο να το αποφασίσει. Όμως για το κομμάτι της μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό, πιστεύω πως είναι τέλειο. Βγαίνει πολύ φυσικά αυτός ο… γάμος και το να έρθω εδώ ήταν μια εύκολη επιλογή».

Για τον τίτλο της Euroleague: «Σίγουρα, αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι… πιάνω γρήγορα τα πράγματα. Πλέον είμαστε όλοι εδώ και μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Νιώθω άνετα, αλλά παράλληλα είμαι και είμαστε ένα έργο σε εξέλιξη».

Για την επίθεση του “Πρίνσετον” των Σακραμέντο Κινγκς και το αν θα την “τρέξουν” και στον Ολυμπιακό: «Ήταν η επίθεση του Ρικ Άντελμαν. Ναι, ενδεχομένως να δείτε κάποια κομμάτια της. Έχουμε εξαιρετικούς πασέρ στην ομάδα, όπως οι ψηλοί μας “Μίλου” και “Μου” (σ.σ. Μιλουτίνοφ και Φαλ). Μας δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι μας και μας επιτρέπει να έχουμε εύκολα καλάθια. Υπάρχει αυτοπεποίθηση πως με τη σωστή κίνηση θα βρεθείς στο σημείο που πρέπει και ο πασέρ θα σε βρει!».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ