fbpx

Ολυμπιακός: Δυνατά ξανά για Μπραζντέικις

Ολυμπιακός: Δυνατά ξανά για Μπραζντέικις

Στην τελική ευθεία για το κομμάτι που θα συμπληρώσει το… παζλ του φετινού του, ρόστερ, φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Και αυτό, διότι όπως προκύπτει, ο Ολυμπιακός έχει επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκηση του 24χρονου φόργουορντ της Ζαλγκίρις, Ιγκνας Μπραζντέικις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και κατ’ επέκταση οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει στο πρόσωπο του πρώην NBAer, τον ιδανικό παίκτη που θα καλύψει το κενό στην περιφέρεια των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τη Ζαλγκίρις, πριν από μερικές εβδομάδες, προσφέροντας το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ, με τους Λιθουανούς να μην… συγκινούνται ιδιαίτερα και το θέμα να «παγώνει».

Ωστόσο, οι Πειραιώτες φαίνεται πως επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση, δείγμα του πόσο πολύ επιθυμούν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα, τον Μπραζντέικις.

Διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές εξακολουθούν να υπάρχουν, ωστόσο από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία, πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και ο Λιθουανός θα μετακομίσει στο ΣΕΦ.

Την περασμένη σεζόν, ο Λιθουανός που μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση «2», όσο και αυτή στο «3», μέτρησε στην Euroleague 11.6 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά ματς.

Παράλληλα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, ο Μπραζντέικις αποτέλεσε έναν εκ των ηγετών της Λιθουανίας, έχοντας 11 πόντους, 3.5 πόντους και 2.5 ασίστ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ