fbpx

Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου για Αταμάν

Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου για το “5ο Παύλος Γιαννακόπουλος” καλωσόρισε τους εκπροσώπους όλων των ομάδων στη συνέχεια μίλησε για τον στόχο που ήταν να κάνει τον Αταμάν να φορέσει τα πράσινα, αλλά και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και το γεγονός πως θα ήταν ικανοποιημένος.

Αναλυτικά:

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες και τις διοικήσεις τους που αμέσως απάντησαν θετικά στην πρόσκληση μας. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε ένα τουρνουά στο ψηλότερο επίπεδο της Euroleague και πιστεύω πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ήταν ικανοποιημένος.

Εκτός από ιδιοκτήτης και γιος είμαι και φίλαθλος και να είμαι εδώ ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους προπονητές και παίκτες προκαλεί και δέος. Τι να πω για την Εφές που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τόσους τίτλους.
Για τον Αταμάν τι να πω κάθε χρόνο ερχόταν εδώ με την μπλε φανέλα και έλεγα θα τον κάνω να βάλει τα πράσινα και τα κατάφερε. Για τον Ζέλικο τι να πω. Καταλαβαίνω πως η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα. Τον ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρόταση μας. Θέλω να ευχηθώ στην εγγονή του μια ζωή γεμάτη από ευτυχία.

Στο μπάσκετ είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά και μετά θα πρέπει να γελάμε. Υγεία, αγάπη, αθλητικά πλαίσια και στο τέλος ο καλύτερος να κερδίσει”.

Πόσο σημαντικό είναι πριν ξεκινήσει η σεζόν να λένε ναι σε ένα τέτοιο τουρνουά και να έρχονται εδώ για την πρόβα τζενεράλε;

“Νομίζω πως υπάρχουν δύο απαντήσεις σε αυτό που ρωτήσατε. Μια εκτός γηπέδουμε βλέπουμε πως οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει χρήματα, χρόνο και αγάπη αφήνουν μια παρακαταθήκη και τους θυμούνται όλοι. Εντός γηπέδου πιστεύω πως είναι μια ευκαιρία λίγες μέρες πριν τις επίσημες διοργανώσεις να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ