fbpx

Γιαννάκης: «Ο Σπανούλης ξεπέρασε τον εαυτό του»

Γιαννάκης: «Ο Σπανούλης ξεπέρασε τον εαυτό του»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη για όσα έχει καταφέρει στη διαδρομή του.

Αναλυτικά:

«Ο Βασίλης έχει κάνει πράγματα που είναι δύσκολο κάποιος να τα προβλέψει, αν και από πιτσιρικάς – επειδή ήμουν συμπαραστάτης του στα πρώτα του βήματα – ήταν ένα παιδί που είχε πάθος, πίστη, δούλευε σκληρά και άκουγε σιωπηλός πράγματα που θα τον βοηθούσαν να φτάσει ψηλά» είπε ο Γιαννάκης και πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός «Δεν έφτασε απλά ψηλά, ξεπέρασε τον ουρανό. Νομίζω πως δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση μόνο για αυτά που έκανε ως αθλητής, αλλά και ως οικογενειάρχης».

Για τη στιγμή που κρατά από τη συνύπαρξή τους:
«Υπάρχουν πολλές στιγμές, αλλά σίγουρα η πρώτη χρονιά που βρεθήκαμε στο Μαρουσι, έδειξε πώς μπορεί να ηγηθεί του μπάσκετ αλλά και οποιασδήποτε ομάδας. Εκείνο το Μαρούσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα Ελλάδας».

Για την απόσυρσης της φανέλας του:
«Το λιγότερο που μπορούσε να γίνει ήταν να αποσυρθεί η φανέλα. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι αυτό πρέπει να γίνει για ένα παιδί που ξεκίνησε δειλά, μακριά από το κέντρο του μπάσκετ και άρχισε να συναγωνίζεται τους κορυφαίους στον κόσμο και να μας κάνει κι εμάς να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες»

Για το αν υπήρξε στιγμή που θυμάται να λυγίζει ο Σπανούλης:
«Ποτέ δεν λύγισε. Ποτέ δεν σταματούσε να ονειρεύεται και να πιστεύει και αυτό ήταν το μεγαλύτερό του κίνητρο. Κάθε μέρα ήταν στο γήπεδο, έδινε τον καλύτερό του εαυτό και ήθελε να υλοποιήσει αυτόν τον σκοπό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ