fbpx

Λεπενιώτης για τη βραδιά του Σπανούλη: «Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για κανέναν αθλητή»

Λεπενιώτης για τη βραδιά του Σπανούλη: «Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για κανέναν αθλητή»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Λεπενιώτης, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ και τόνισε πως η βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη θα είναι κάτι που δεν έχει ξανά στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν ήταν εφικτό να γίνει νωρίτερα. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε για τον Βασίλη. Θα ξεκινήσει στις 20:00 ακριβώς. Είναι σημαντικό να είναι όλοι στην ώρα τους.

Θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά, θα είναι πλούσια γιορτή και αντάξια της προσφοράς του Βασίλη. Φυσικά, μετά θα ακολουθήσει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι. Θα είναι ένα τρίωρο εορταστικό και γεμάτο.

Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για κανέναν αθλητή. Συνήθως γίνονται σε παιχνίδια προγραμματισμένα, ένα παιχνίδι Euroleague… Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συγκεκριμένη τελετή και αγώνας, που έχει αποκλειστικό στόχο να εορταστεί ένας αθλητής.

Αν δεν το άξιζε αυτό ο Βασίλης, δεν θα το άξιζε κανένας άλλος παίκτης. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Ο Βασίλης το περιμένει πώς και πώς, έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Θα έρθει πολύς κόσμος, παλιοί συμπαίκτες του, συναθλητές, παράγοντες… Ο κόσμος που θα έρθει θα ζήσει συγκινήσεις και στιγμές που θα τους μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό. Αξίζει να το δουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ