fbpx

Τρία «αιώνια» ντέρμπι μέσα σε ένα μήνα – Οι ημερομηνίες των αγώνων

Τρία «αιώνια» ντέρμπι μέσα σε ένα μήνα – Οι ημερομηνίες των αγώνων

Με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League, πραγματοποιήθηκε το άτυπο… τζάμπολ της σεζόν 2023-2024.

Η κληρωτίδα μάλιστα, έφερε το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αρκετά σύντομα, με τους δυο «αιωνίους» να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, την 4η αγωνιστική, στο ΣΕΦ.

Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, θεωρείται η 30η Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει πως οι δυο «αιώνιοι» αντίπαλοι, όλα δείχνουν πως θα τεθούν αντιμέτωποι τρεις φορές, μέσα σε έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, η αρχή μπορεί να γίνει στον τελικό του Super Cup της Ρόδο στις 30/9 εφόσον ξεπεράσει ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το εμπόδιο του Περιστερίου και ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του ΠΑΟΚ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στις 6/10 τους νταμπλούχους Ελλάδος στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρα της Euroleague, ενώ όπως αναφέραμε και παραπάνω, το πρώτο εγχώριο ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Φάληρο, στις 30/10.

Αξίζει να αναφερθεί πως, το δεύτερο ματς των «αιωνίων» γιια την Basket League θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου, ενώ το παιχνίδι του δευτέρου γύρου της Ευρωλίγκας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ