fbpx

Ντε Σόουζα: «Δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου»

Ντε Σόουζα: «Δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου»

Τις πρώτες σκέψεις του, σε ελληνικό έδαφος, για τη συνεργασία του με τον Αρη εξέφρασε ο Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Ο Ανγκολέζος σέντερ, ο οποίος έφτασε εχθές (10/9) στη Θεσσαλονίκη για τους «κιτρινόμαυρους» και παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης που έδωσαν, στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου, μετά το ματς, λέγοντας αρχικά:

«Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να βρίσκομαι στον Αρη και τη Θεσσαλονίκη. Η διαφορά που παρατηρώ στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, σε σχέση με το γαλλικό πρωτάθλημα όπου έπαιξα πέρυσι (σ.σ. με τη Ροάν), είναι οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο. Παρόλο που ήταν φιλικό παιχνίδι το αποψινό, είναι τρελό το κλίμα που υπήρχε και το πόσο δυνατά και με πάθος ο κόσμος στήριζε την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευγνώμων για τη δεύτερη μου χρονιά ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής».

Για τον λόγο που επέλεξε να ενταχθεί στον Αρη, απάντησε: «Ο Αρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Στη ζωή μου λατρεύω και δε φοβάμαι τα ρίσκα. Από την πρώτη στιγμή, με τη συμφωνία μου με τον Αρη, είπα πως θέλω να είμαι ο κορυφαίος της ομάδας. Εντυπωσιάστηκα από την ιστορία του Αρη και τα πρωταθλήματα που έχει η ομάδα, αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να είμαι εδώ φέτος.

Είμαι ομαδικός παίκτης, παίζω για όλους και δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόουτς Καστρίτης με επέλεξε και θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ