fbpx

Ολυμπιακός: Τότε ξεκινούν κανονικό πρόγραμμα οι διεθνείς – Τι γίνεται με τους τραυματίες

Ολυμπιακός: Τότε ξεκινούν κανονικό πρόγραμμα οι διεθνείς – Τι γίνεται με τους τραυματίες

Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έκαναν ατομικές προπονήσεις την Κυριακή (10/9) και την Δευτέρα (11/09) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ακόμη ένας παίκτης που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μουσταφά Φαλ, βρέθηκε στο ΣΕΦ για ατομική προπόνηση χαμηλότερης, όμως, έντασης, εξ αιτίας της επέμβασης που έκανε (εξαγωγή φρονιμίτη). Ο Γάλλος θα «μπει» στις προπονήσεις την Τρίτη (12/09).

Ακόμη σε ρυθμούς προετοιμασίας θα μπει από την Δευτέρα (11/09) και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Προμηθέα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος στην ίδια αναμέτρηση είχε υποστεί διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, θα είναι και πάλι διαθέσιμος για τις προπονήσεις την Τρίτη (12/09).

Ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά, θα ξεκινήσει στις 11/09 ατομικό πρόγραμμα, όμως, έχει αποφασιστεί να μην αγωνιστεί στα φιλικά με την Αρμάνι, ώστε να μην υπάρξει ρίσκο υποτροπής, όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, οποίος είχε υποβληθεί σε επέβαση διαφράγματος, ακολουεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμενου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ