fbpx

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Μπατούμ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Μπατούμ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την είδηση πως ο Νικολά Μπατούμ θα σταματήσει το μπάσκετ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 γνωστοποίησε η σύζυγος 34χρονου NBAer, Λίλι Μπατούμ, στο Twitter.

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε φέτος για 15η σεζόν στο NBA, μετρώντας μέχρι σήμερα 10.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε 993 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Είναι ένας εκ των ηγετών της εθνικής του ομάδας, με την οποία έχει πανηγυρίσει ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και δύο χάλκινα (Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και Eurobasket 2013, και σίγουρα θα ήθελε να ανέβει για μία ακόμα φορά στο βάθρο πριν αποσυρθεί.

Ο Μπατούμ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024 με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με ετήσιες απολαβές 11 εκατομμύρια δολάρια, και μάλλον η επόμενη χρονιά θα είναι και η τελευταίο του στην ενεργό δράση.

«Ο Νικολά αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στην εθνική ομάδα, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, επομένως αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του με τους Κλίπερς» είπε η σύζυγός του στα social media.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ