fbpx

Παρτιζάν: Ανακοίνωσε τον Πι Τζέι Ντόζιερ (pic)

Παρτιζάν: Ανακοίνωσε τον Πι Τζέι Ντόζιερ (pic)

Παίκτης της Παρτιζάν με κάθε επισημότητα έγινε το βράδυ του Σαββάτου (12/8) ο Πι Τζέι Ντόζιερ που αφήνει το ΝΒΑ ώστε να αγωνιστεί στα γήπεδα της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει παίξει 121 αγώνες στον μαγικό κόσμο με τις φανέλες των Θάντερ, Σέλτικς, Νάγκετς και Κινγκς με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να δέσει με τον Πάντερ στην γραμμή των κοντών της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και ταυτόχρονα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Είναι η πρώτη μου φορά που εγκαταλείπω τις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε ήμουν λίγο νευρικός στην αρχή. Ωστόσο, καθώς είχα ακούσει μόνο καλά λόγια για την πόλη, η νευρικότητα γρήγορα μετατράπηκε σε ενθουσιασμό.

Άκουσα για το κλαμπ ότι ήταν το το καλύτερο μέρος για να παίξεις με τον καλύτερο προπονητή, γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για έναν τέτοιο σύλλογο και έναν τέτοιο προπονητή.
Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι αυτή από την οποία μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου.

Παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε τρεις θέσεις και είμαι περήφανος για αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε οπαδούς που έχω ακούσει ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Θα φέρω πολύ πάθος και ενθουσιασμό στο παιχνίδι της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ