fbpx

Οριστικό: Χωρίς τον Γιάννη η Εθνική στο Παγκόσμιο! (pic)

Οριστικό: Χωρίς τον Γιάννη η Εθνική στο Παγκόσμιο! (pic)

Χωρίς τον ηγέτη της θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει σε λίγες μέρες στις Φιλιππίνες.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο με ποστ του ενημέρωσε πως αν και έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο τελικά δεν θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτή είναι η δεύτερη διοργάνωση που χάνει ο Γιάννης μετά από το Ευρωμπάσκετ 2017 ξανά λόγω θέματος τραυματισμού στο γόνατο.

Επίσης ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και πλέον το ρόστερ είναι:

Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Γουόκαπ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Μανώλης Χατζηδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγα λεπτά αργότερα και η ΕΟΚ όπου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Τα νέα δεν ήταν τα επιθυμητά από την τελική ιατρική γνωμάτευση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γιάννης ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας το προηγούμενο διάστημα με στόχο να προλάβει τη διοργάνωση, όμως οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν θα είναι έγκαιρα σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ