fbpx

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έπαιζε στα όρια του φάουλ όλη την ώρα»

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έπαιζε στα όρια του φάουλ όλη την ώρα»

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλεξάνταρ Σέκουλιτς σε δηλώσεις του σημείωσε ότι η Ελλάδα έπαιζε σκληρή άμυνα στα όρια του φάουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεδομένου ότι δεν έχουμε πολλές μέρες όλοι μαζί και πως αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα, μπορούμε να πούμε πως είδαμε ότι έχουμε το ταλέντο στην επίθεση και ξέρουμε να σκοράρουμε αρκετά, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά στην άμυνα. Η Ελλάδα πέτυχε πολλά τρίποντα, κυρίως με τον Παπανικολάου, αλλά ανεξάρτητα από αυτό θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση στην άμυνα. Δεν βλέπω κάποια καταστροφή, απλώς δεν αντιδράσαμε σωστά. Οι Έλληνες έπαιξαν πολύ δυνατά, στο όριο του φάουλ σε κάθε φάση. Μας πίεσαν πολύ και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού. Δεν πρέπει να παραπονιόμαστε για αυτό, αλλά να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε όλους τους παίκτες, ανάμεσά τους και τον Ντόντσιτς, να είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Όποιος περιμένει κάτι τέτοιο, έχει λανθασμένες προσδοκίες. Θεωρώ πως ο Λούκα έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά η απραξία του για τόσο καιρό φάνηκε όπως και για όλους τους παίκτες. Είχαμε και κάποια θετικά σημάδια, όπως την καλή συνεργασία του Ντόντσιτς με τον Μόργκαν που έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά. Όμως σίγουρα θα πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα στη συνέχεια»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ