fbpx

Γιαννακόπουλος: «Γκάνγκστερ ο Μπερτομέου – Να κάνουμε με τους Αγγελόπουλους το μπάσκετ κερδοφόρο»

Γιαννακόπουλος: «Γκάνγκστερ ο Μπερτομέου – Να κάνουμε με τους Αγγελόπουλους το μπάσκετ κερδοφόρο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όλους και για όλα στο SDNA σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο λόγος που προέβη σε αυτή την επένδυση, ο Μπερτομέου, το νέο ΟΑΚΑ και οι μεταγραφές ήταν μερικά από τα θέματα που ανέλυσε εκτενώς ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια αποτίμηση για τρία χρόνια που οι πράσινοι δεν είχαν πολύ καλή παρουσία στην Ευρωλίγκα και εξήγησε ότι οι συνθήκες που υπήρχαν στη Λίγκα με τον Μπερτομέου δεν τον άφηναν να κάνει τα πράγματα καλύτερα στην ομάδα του χαρακτηρίζοντάς τον γκάνγκστερ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό με τον Γιαννακόπουλο να τονίζει πως η κυβέρνηση καλώς έδωσε το ΣΕΦ στους «ερυθρόλευκους» και ότι προσφέρεται μαζί με τους Αγγελόπουλους να κάνουν κερδοφόρο το άθλημα αφού δεν μπορεί κάποιος που θέλει να επενδύσει στο άθλημα να σκέφτεται ότι ρίχνει λεφτά στον Καιάδα όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάπλαση του ΟΑΚΑ τονίζοντας πως το όνειρό του είναι να γίνει ένα γήπεδο με προδιαγραφές που δεν υπάρχουν ούτε στο ΝΒΑ και με προσβάσεις που δεν πηγαίνει ο νους των φιλάθλων.

Ο μεγαλομέτοχος μίλησε και για το πωλητήριο της ΚΑΕ που πλέον δεν υπάρχει ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση του με τους Παπαγιάννη που όπως τόνισε τον πρόδωσε, τον Ιτούδη και τον Ζοτς ενώ παράλληλα θεωρεί φοβερό προπονητή τον Μπαρτζώκα με τον ίδιο να λέει πως στο παρελθόν του έκανε πρόταση συνεργασίας όμως τον έχει στεναχωρήσει ο χαρακτήρας του.

Επιπλέον αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός είναι στην αναμονή για τον Μίχαλιουκ και για τον Ντόρσεϊ το μόνο που χρειάζεται είναι το «ναι» της Φενέρ. Σε αυτό πρόσθεσε πως όλες οι αποφάσεις κρίνονται από τον Αταμάν ο οποίος ήταν πάντα ο πρώτος του στόχος από την αρχή όταν ξεκίνησε το πλάνο που τρέχει.

Όσον αφορά για τα διαρκείας εξήγησε ότι θα είναι ελάχιστα λόγω ότι δεν βοηθούν στα οικονομικά της εταιρίας με την πολιτική των εισιτηρίων να αλλάζει στη νέα μέρα του τριφυλλιού.

Επιπλέον αποθέωσε τους Μάριο Χεζόνια, Σάσα Βεζένκοφ, Τόμας Γουόκαπ και Λευτέρη Μαντζούκα λέγοντας πως είναι παικταράδες ενώ σχολίασε την απόκτηση του Μπέικον πως ήταν λανθασμένη.

Τέλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να είναι στον πάγκο της ομάδας ο Βασίλης Σπανούλης αφού όπως είπε τον θεωρεί πολύ ανερχόμενο και πάντα οι πράσινοι θέλουν τους καλύτερους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ