fbpx

Ενθουσιασμός και στην Marca με Χουάντσο: «Παναθηναϊκός για Final 4»

Ενθουσιασμός και στην Marca με Χουάντσο: «Παναθηναϊκός για Final 4»

Ο Παναθηναϊκός έριξε ακόμη μια μεταγραφική «βόμβα», καθώς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανακοινώθηκε απο στους «πράσινους» και μπαίνει στην παρέα που φτιάχνει ο Εργκίν Αταμάν, σε μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.

Ένα από τα μεγάλα Μέσα της Ευρώπης, η «Marca», κάνει αναφορά τόσο στον Ερναγκόμεθ, όσο και στις υπόλοιπες μεταγραφές που έχει ο Παναθηναϊκός και τον ισχυροποιούν σε τεράστιο βαθμό.

Αναλυτικά:

«Οι Έλληνες, έχουν πολλά λεφτά για να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα. Η μεταγραφή του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, θα επιβεβαιωθεί ότι η αθηναϊκή ομάδα κάνει τα πάντα για να κάνει ξανά πράσινες τις δάφνες του παρελθόντος και χωρίς τσιγκουνιές σε οικονομικούς πόρους.

Μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι έχουν ήδη υπογράψει ως προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, καθώς και ταλαντούχους παίκτες όπως ο Λούκα Βιλντόζα, ο Κώστας Σλούκας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Ματίας Λέσορτ, ο Τζέριαν Γκραντ ή ο Κάιλ Γκάι.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί ξανά, μετά από χρόνια, σε ένα Final Four»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ