fbpx

Χουάντσο: Ένας σταρ του Χόλιγουντ που έρχεται να «γκρεμίσει» το ΟΑΚΑ

Χουάντσο: Ένας σταρ του Χόλιγουντ που έρχεται να «γκρεμίσει» το ΟΑΚΑ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έρχεται στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού δίνοντας λάμψη (και) από τη Μέκκα του κινηματογράφου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε αναζήτηση ποιοτικού παίκτη για τη θέση «4» με πολλά ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μίροτιτς, Σενγκέλια είναι μερικά από αυτά, αλλά στη νέα εποχή που θέλει να περάσει το τριφύλλι έπρεπε να μπει ένας αέρας… χολιγουντιανού σταρ.

Σταρ δηλαδή που θα ερχόταν απευθείας από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και θα έδινε λάμψη ΝΒΑ σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι σε μια μεγάλη καμπή.

Η λάμψη αυτή όμως δεν έχει μόνο χρυσόσκονη από Hollywood, αφού ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας Χoυάντσο Ερνανγκόμεθ, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία με το όνομα Hustle.

Από εκεί έγινε πασίγνωστος αφού υποδυόταν τον Μπο Κρουζ με τον προπονητή του στην ταινία, Άνταμ Σάντλερ, να του δείχνει τον δρόμο προς την κορυφή.

YouTube video

Αυτά θα δώσει στον Αταμάν!

Η αξία του Ισπανού φόργουορντ είναι αδιαμφισβήτητη κι όποιος αμφιβάλλει μπορεί να ανατρέξει στο περσινό Ευρωμπάσκετ.

Στο σύστημα του Αταμάν ακόμα και οι ψηλοί (με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως ήταν ο Ντάνστον) πρέπει να ειναι «φονιάδες» έξω από τα 6,75μ., ένα χαρακτηριστικό το οποίο αποδεδειγμένα διαθέτει ο Χουάντσο στο υψηλότατο επίπεδο.

Ποιος θα ξεχάσει την επική του εμφάνιση στον τελικό όταν εκτέλεσε τη Γαλλία με 27 πόντους και 7/9 τρίποντα;

YouTube video

Ταυτόχρονα ο 28χρονος φόργουορντ κουμπώνει τέλεια με τον Μπαλτσερόφσκι αφού και οι δύο διαθέτουν μέγεθος και σουτ, προσφέροντας εξαιρετικό spacing. Είναι ταχύς τρέχοντας κάθετα το γήπεδο ενώ ταυτόχρονα στο ρεπερτόριό του έχει και παιχνίδι με πλάτη, στοιχείο που προσφέρει πολλαπλές επιλογές στον προπονητή του.

Η περιπέτεια του ΝΒΑ και η Μινεσότα

Το όνειρο του ήταν από μικρός να παίξει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Και όχι μόνο το κατάφερε αλλά έπαιξε εκεί 339 παιχνίδια στα 7 χρόνια παρουσίας του. Νάγκετς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ, Ράπτορς ήταν μερικές από τις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά την καθιέρωσή του την πέτυχε στη Μινεσότα όπου τη σεζόν 2020-21 μέτρησε 7,2 πόντους, 3,9 ριμπάουντ σε 17,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 52 συμμετοχές.

Τώρα πλέον επιστρέφει στην Ευρώπη για να φέρει τον… χολιγουντιανό του αέρα στα ευρωπαϊκά παρκέ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραληρεί αφού μετά το «μπαμ» με τον Κώστα Σλούκα θα έχει τη δυνατότητα να δει έναν αθλητή που βρίσκεται ίσως στην καλύτερη του ηλικία με στοιχεία που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ