fbpx

Πάσπαλι: «Ο Γιόκιτς και ο Μίτσιτς προφανώς έχουν τους λόγους τους, αλλά δεν τους καταλαβαίνω»

Πάσπαλι: «Ο Γιόκιτς και ο Μίτσιτς προφανώς έχουν τους λόγους τους, αλλά δεν τους καταλαβαίνω»

Την απογοήτευσή του που οι Νίκολα Γιόκιτς, Βασίλιε Μίτσιτς και Νίκολα Κάλινιτς αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην Εθνική Σερβίας εξέφρασε ο Ζάρκο Πάσπαλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν θέλουν να παίξουν και προφανώς έχουν τους λόγους του. Τι μπορώ να πω γι’ αυτό; Τίποτα! Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που προβληματίζεται πάντως γι’ αυτές τους τις επιλογές.

Πίστευα πως μπορεί η ομάδας μας να διακριθεί στο τουρνουά και να εξασφαλίσει τη θέση της για το Ολυμπιακό τουρνουά στους Αγώνες του 2024. Δεν λέω ότι τώρα δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο.

Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει στο μυαλό κάποιων πως οι Σέρβοι κυριαρχούν στο μπάσκετ. Αυτό πλέον είναι μία… παραίσθηση, οι εποχές έχουν αλλάξει δραστικά και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και συνεισφορά όλων για να διατηρήσουμε την παράδοσή μας.

Το πιο εκνευριστικό πάντως είναι η έλλειψη αφοσίωσης στην ομάδα. Πάντα υπάρχουν απουσίες, αλλά πλέον κάποιοι παίρνουν αβίαστα και πολύ εύκολα την απόφαση να μην αγωνιστούν.

Θα πρέπει να το αποδεχτούμε όλοι, αφού η εποχή που ο Ντίβατς, ο Κούκοτς και ο Ράτζα έδιναν τα πάντα για την ομάδα και έκαναν ό,τι θυσία χρειαζόταν έχει περάσει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ