fbpx

Επίσημο: Ο Κάρσεν Έντουαρντς στην Μπάγερν Μονάχου

Επίσημο: Ο Κάρσεν Έντουαρντς στην Μπάγερν Μονάχου

Ενισχύεται στην περιφέρεια η Μπάγερν Μονάχου ενόψει της νέας σεζόν στη EuroLeague, καθώς ανακοίνωσε σήμερα (21/7) την απόκτηση του Κάρσεν Έντουαρντς.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε την παρελθούσα σεζόν στη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη, όπου, σε 34 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, είχε μέσο όρο 8.0 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Ο 25χρονος άσος αποφοίτησε από το Περντιού και επελέγη στο ντραφτ του 2019 από τους Σίξερς, ωστόσο τα δικαιώματά του κατέληξαν μέσω ανταλλαγής στους Σέλτικς. Αγωνίστηκε στους «Κέλτες» τη διετία 2019-21 (αλλά και στη θυγατρική τους στην G-League, τους Μέιν Ρεντ Κλοζ), ενώ ξεκίνησε τη σεζόν 2021-22 στην G-League με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς.

Τον Απρίλιο του 2022 υπέγραψε στους Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο μετά το τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί την παρελθούσα σεζόν στη Φενερμπαχτσέ, όπου είχε να δώσει «μάχη» με παίκτες όπως οι Νικ Καλάθης, Σκότι Ουίλμπεκιν και Τάιλερ Ντόρσεϊ, προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ