fbpx

Παναθηναϊκός: Χάθηκε ο Σάμανιτς, έμεινε στη Γιούτα

Παναθηναϊκός: Χάθηκε ο Σάμανιτς, έμεινε στη Γιούτα

Την οριστική απόφαση να κρατήσουν τον Σάμανιτς τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο πήραν οι Γιούτα Τζαζ με τον Παναθηναϊκό να στρέφεται αλλού για τη θέση «4».

Ο Λούκα Σάμανιτς ήταν ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν για τη θέση του «4» αφού τα στοιχεία που συγκέντρωνε ο Κροάτης φόργουορντ ήταν αυτά που ήθελε στην ομάδα του ο Τούρκος προπονητής όπως είχατε ενημερωθεί εκτενώς από το ApexSports.

Η περίπτωσή του όμως ναυάγησε αφού η απόφαση των Τζαζ, η οποία όπως είχατε πληροφορηθεί από το σαιτ μας πως θα γινόταν γνωστή αυτές τις ημέρες, ήταν να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο.

Αυτό δείχνει αρχικά τη μεταστροφή των παικτών να λένε συνεχώς «όχι» στην Ευρωλίγκα και κατ΄ επέκταση των ομάδων του ΝΒΑ να μην αφήσουν παίκτες που μπορεί να μεταπηδήσουν στην Ευρώπη ελεύθερους.

Έτσι η ήδη κλειστή αγορά που υπάρχει στην Ευρώπη στενεύει ακόμα περισσότερο με τον Παναθηναϊκό ήδη να ψάχνει αλλού για παίκτη στη θέση «4», με πρώτο φαβορί τον Τόκο Σενγκέλια.

Η κλειστή αγορά όμως δεν επηρεάζει το τριφύλλι μόνο αφού πολλές ομάδες της Euroleague ψάχνουν παίκτες αξίας ώστε να κλείσουν τα ρόστερ τους και πλέον οι επιλογές που έχουν εάν αυτή η συνθήκη συνεχιστεί θα είναι ελάχιστες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ