fbpx

Παναθηναϊκός: “Καυτό” τριήμερο για Σάμανιτς

Παναθηναϊκός: “Καυτό” τριήμερο για Σάμανιτς

Τα μάτια τους καρφωμένα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις κινήσεις των Γιούτα Τζαζ θα έχουν το επόμενο τριήμερο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (18/7) η ομάδα του ΝΒΑ αναμένεται να αποφασίσει αν θα διατηρήσει τον Λούκα Σάμανιτς στο ρόστερ της.

Σε περίπτωση που τον αφήσει ελεύθερο, ενδεχόμενο που αυτή τη στιγμή είναι το επικρατέστερο, τότε αυτόματα θα ανοίξει ο δρόμος για τους “πράσινους”.

Ο Αταμάν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κροάτη πάουερ φόργουορντ, που μπορεί κάλλιστα να καλύψει σε επίπεδο Ευρωλίγκας και τη θέση του σέντερ, με τις πρώτες διερευνητικές επαφές που έγιναν πριν από λίγες εβδομάδες με τους εκπροσώπους του παίκτη να δείχνουν πως υπάρχει αμοιβαία πρόθεση για συνεργασία. 

Τα δεδομένα του ΝΒΑ

Ο Σάμανιτς δεσμεύεται μεν με εγγυημένο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τους Τζαζ, από την άλλη όμως γνωρίζουμε καλά πως τέτοιου είδους συμφωνίες μπορούν να καταλήξουν ανά πάσα στιγμή στον κάλαθο των αχρήστων, αφού εξ αρχής αυτοί οι παίκτες θεωρούνται αναλώσιμοι. 

Ο Κροάτης ψηλός πραγματοποιεί αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις στο Σάμερ Λιγκ, όμως ακόμα κι έτσι το πιθανότερο είναι πως μέσα στο επόμενο τριήμερο θα αποδεσμευτεί.

Αν γίνει η έκπληξη και διατηρηθεί στο ρόστερ, τότε αυτόματα θα κερδίσει τετράμηνη παράταση παραμονής (έως τα μέσα Οκτώβρη, δηλαδή), κίνηση που θα του αποφέρει 400 χιλιάδες δολάρια. Αν τότε εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Τζαζ, η παραμονή του στην ομάδα θα επιμηκυνθεί μέχρι τον Γενάρη του ’24, γεγονός που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 200 χιλ. δολάρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ