fbpx

Ευτυχισμένοι μαζί!

Ευτυχισμένοι μαζί!

Η… τηλεοπτική οικογένεια του Κάιλ Γκάι, ο οποίος έχει… τέσσερις γονείς και πέντε αδέρφια

Η οργιώδης παρουσία του στα πλέι-οφ της καλύτερης λίγκας της Ευρώπης, τον έβαλε στα ραντάρ των ομάδων της Ευρωλίγκα και ήρθε να προστεθεί στα εντυπωσιακά κατορθώματα της κολεγιακής του καριέρας στην Βιρτζίνια.

Ο Κάιλ Γκάι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο για όσα μπορεί να προσφέρει, αλλά και για το ξεχωριστό οικογενειακό του περιβάλλον.

Οι γονείς του χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν σε νηπιακό στάδιο, πλην όμως έμειναν αγαπημένοι και οι σχέσεις τους παραμένουν μέχρι τώρα στενές σε τέτοιο σημείο που ο νέος παίκτης των «πρασίνων» να θεωρεί πως έχει δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες!

Κλασική ιστορία με μοναδική τροπή!

Η ιστορία ξεκινάει με τον παραδοσιακό αμερικανικό τρόπο. Ο πατέρας του, Τζο Γκάι και η μητέρα του Κέιτι, ήταν τα (λεγόμενα στην Αμερική) high school lovebirds ή sweethearts στην Ιντιάνα και εντάχθηκαν παρέα στο πανεπιστήμιο του Σινσινάτι. Ο Τζο ήταν παίκτης του φουτμπολ και η Κέιτι προσπαθούσε να πάρει το πτυχίο της στην νοσηλευτική και στην διάρκεια του πρώτου έτους, έφεραν στον κόσμο τον Κάιλ, δίχως ωστόσο να παντρευτούν.

Στην τρίτη τους χρονιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ο Κάιλ μετακόμισε πίσω στην Ιντιάνα για να μεγαλώσει με τους γονείς της μητέρας του. Όταν πια αποφοίτησαν, ο μεν Τζο αποφάσισε να ενταχθεί στον αμερικανικό στρατό και να πάει αποστολή στο Ιράκ, η δε Κέιτι να γίνει νοσοκόμα. Παράλληλα, όμως, έλαβε πρόσκληση από τον φίλο της Τιμ Φιτζέραλντ να ενταχθεί σε μια ομάδα σοφτμπολ, όπως και έπραξε. Οι δυο τους έγιναν σύντομα ζευγάρι και όταν ο Τζο επέστρεψε από το Ιράκ είχε έρθει η ώρα της γνωριμίας των δύο ανδρών. Ο ίδιος το απέφευγε, αλλά μια μέρα αποφάσισε να πάει τον Κάιλ σε ένα από τα παιχνίδια σοφτμπολ της μητέρας του και όταν τον άφησε διαπίστωσε πως υπήρχε ένα γνώριμο πρόσωπο στις εξέδρες. Ο Τιμ Φιτζέραλντ και ο Τζο Γκάι υπήρξαν γνωστοί από παιδιά, καθώς έπαιζαν παρέα μπάσκετ, ενώ ως ενήλικοι είχαν εργαστεί στην ίδια εταιρία δημοσκοπήσεων. Ως εκ τούτου, ο πάγος ανάμεσα στους δύο άνδρες έσπασε με ένα βλέμμα και πολύ γρήγορα πήγαιναν παρέα τον Κάιλ στους δικούς του αγώνες μπάσκετ! 

Το 5 «τιμά» τα αδέλφια 

Πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Ιράκ, ο Τζο γνώρισε την μετέπειτα σύζυγο του Έιμι, με την οποία έκαναν δύο παιδιά, τον γεννημένο το 2007 Κόλιν και την γεννημένη το 2010 Μάντισον. Από την άλλη πλευρά η Κέιτι και ο Τιμ έκαναν τρία αγόρια κι ο λόγος που ο Κάιλ τόσο στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια όσο και στους Μαϊάμι Χιτ επέλεξε το νούμερο 5, ήταν ακριβώς για να τιμήσει τα πέντε αδέλφια του! Είναι, μάλιστα χαρακτηριστικό πως τα δύο παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2007, ο Μπρέϊντι από το… Φιτζεραλντέϊκο και ο Κόλιν από το… σόι των Γκάι, έπαιζαν στην ίδια ομάδα μπάσκετ στο ΑΑU, το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ανηλίκων της Αμερικής. 

Οι δύο οικογένειες μένουν σε απόσταση 15 λεπτών στην Ιντιάνα και είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Κάιλ έπαιζε στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, ο πατέρας του Τζο μαζί με τον πατριό του Τιμ, κρατούσαν παρέα σημειώσεις για τις επιδόσεις του κανακάρη τους, ενώ οι δύο σύζυγοι Κέιτι και Έιμι κάθονταν δίπλα διπλά. Γι’ αυτό το λόγο, ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν κάνει διαχωρισμό και λέει πως έχει ένα ζευγάρι πατεράδες και ένα ζευγάρι από μητέρες! 

Πλέον, βέβαια, έχει φτιάξει την δική του οικογένεια. Με την σύζυγο του Αλέξα ήταν επίσης high school sweethearts, αλλά σε αντίθεση με τους γονείς του, αποφάσισαν να επισημοποίησουν την σχέση τους, το καλοκαίρι του 2019. Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NCAA, πήρε ακόμα ένα βαρύτιμο «τρόπαιο», με τον γάμο του στην Χαβάη. 

Αλλά αυτή είναι μια διαφορετική ιστορία, την οποία θα αναλύσουμε στο εγγύς μέλλον… 

Από αριστερά: Ο πατέρας του Τζο, η μητριά του Έιμι, ο Κάιλ, η μητέρα του Κέιτι και ο πατριός του Τιμ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ