fbpx

«Βόμβα» από τη Sport: «Η Μπαρτσελόνα εκτιμάει ότι ο Μίροτιτς δύσκολα θα αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού»

«Βόμβα» από τη Sport: «Η Μπαρτσελόνα εκτιμάει ότι ο Μίροτιτς δύσκολα θα αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Συνεχίζεται το σίριαλ της επόμενης ομάδας του Νίκολα Μίροτιτς, με τις Αρμάνι Μιλάνο, Ερυθρό Αστέρα, Μονακό και Παναθηναϊκό να ερίζουν την υπογραφή του 32χρονου φόργουορντ.

Ωστόσο, την ώρα που το ενδιαφέρον των «πρασίνων» έδειχνε να ατονεί, έρχεται ένα δημοσίευμα της Sport που μεταφέρεο την εκτίμηση, που υπάρχει στην Μπαρτσελόνα, πως ο Μίροτιτς δύσκολα θα πει «όχι» στην εξωπραγματική πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι: «Η πρόταση που περιμένει η Μπαρτσελόνα να αποδεχθεί ο Μίροτιτς». Και αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα, ανάβοντας εκ νέου φωτιές: «Ο παίκτης συνεχίζει να ακούει προσφορές, και μία από τις πιο σημαντικές ήρθε από την Αθήνα, καθώς διαπραγματευόταν όλη την περασμένη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, αν και αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καρποφορήσει και τελικά ναυάγησαν.

Η ομάδα, λοιπόν, τώρα, που μπήκε δυνατά, για να πάρει τον παίκτη της Μπάρτσα, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από κάποια δύσκολα χρόνια ”γκρεμίζει” την αγορά. Η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια τεράστια πρόταση στον Μίροτιτς, η οποία θα εγγυάται τέσσερα εκατομμύρια ευρώ καθαράγια καθεμία από τις επόμενες δύο σεζόν. Μία προσφορά, που δύσκολα απορρίπτεται και που, αν προχωρήσει, θα οδηγούσε σε προσπάθεια συμφωνίας με την Μπάρτσα, για να φύγει ο παίκτης και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό».

Μένει να φανεί, εάν το ρεπορτάζ έχει δόση αλήθειας και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ