fbpx

Μίροτιτς: Mε κρατική παρέμβαση ο Ερυθρός Αστέρας «προσπέρασε» τον Παναθηναϊκό

Μίροτιτς: Mε κρατική παρέμβαση ο Ερυθρός Αστέρας «προσπέρασε» τον Παναθηναϊκό

Ο Ερυθρός Αστέρας χάρη και στην κρατική οικονομική βοήθεια, φαίνεται πως παίρνει το προβάδισμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, για την υπογραφή του Νίκολα Μίροτιτς.

Όπως σας ενημέρωσε τα ξημερώματα της Κυριακής το Apexsports.gr, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μυθική πρόταση για τον 32χρονο φόρφουορντ, ύψους 7 εκατ. καθαρών αποδοχών, με διετές κλειστό συμβόλαιο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε τη δικιά του οικονομική υπέρβαση, φτάνοντας στα 6 εκατ. ευρώ, για τον έμπειρο παίκτη.

Στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας το ενδεχόμενο εμπλοκής της σερβικής κυβέρνησης στην υπόθεση του Μίροτιτς, ανέβασαν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους, φτάνοντας στο εξωπραγματικό νούμερο των 8 εκατ. ευρώ για κλειστό διετές συμβόλαιο.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, έχοντας στο πλευρό τους, το «ζεστό» χρήμα των κρατικών ταμείων, κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά, που φτάνει στα χρήματα των «πρασίνων».

Έτσι και με βάση το story στο Instagram, που ανέβασε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φαίνεται πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει για την ώρα, το… πάνω χέρι και το προβάδισμα για το πολυπόθητο «ναι» του Νίκολα Μίροτιτς.

«Μετά το ναι του Σλούκα αντί να πάμε σε κανέναν μικρό να πάρουμε όχι, πήγαμε σε αυτόν που θέλαμε πιο πολύ και μας είπε όχι», τόνισε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ