fbpx

Ολυμπιακός: Έτοιμος για δύο «μπαμ»

Ολυμπιακός: Έτοιμος για δύο «μπαμ»

Κώστας Σλούκας και Σάσα Βαζένκοφ αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο η ομάδα είναι αναγκασμένη να προχωρήσει μπροστά και να διατηρήσει το υψηλό της επίπεδο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για διπλό χτύπημα, θέλοντας να καλύψουν το κενό που δημιούργησαν οι δύο παραπάνω με την απόφαση τους να μην συνεχίσουν στους Πειραιώτες. 

Πρώτος κρότος ο Μίροτιτς

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα πρόθυρα της εξασφάλισης των υπηρεσιών του Νίκολα Μίροτιτς. Ο τελευταίος είναι κοντά στην αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα και πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο ΣΕΦ. Ο διεθνής φόργουορντ είναι περιζήτητος στην Ευρωλίγκα, γνωστός για την ικανότητα του στο σκοράρισμα και την ευελιξία του. Η επικείμενη άφιξη του Μίροτιτς θα ενισχύσει σίγουρα την frontcourt του Ολυμπιακού. 

Ο Νίκολα Μίροτιτς με εμπειρία σε ομάδες όπως οι Σικάγο Μπουλς, οι Πέλικανς και οι Μιλγουόκι Μπακς, διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων που θα ωφελήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Η ικανότητά του στο σκοράρισμα, το σουτ τριών πόντων και η αμυντική του παρουσία, λόγω του μεγέθους του, θα έδιναν στην ομάδα πρόσθετη δύναμη πυρός και ευελιξία και στις δύο πλευρές του γηπέδου. 

Κεφάλαιο Ντόρσεϊ

Καθώς προχωρούν οι διαπραγματεύσεις και εκτυλίσσεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, ο Ολυμπιακός παραμένει επικεντρωμένος στην ενίσχυση του ρόστερ του και στη δημιουργία μιας ομάδας ικανής να διεκδικήσει τίτλους.

Η αποχώρηση του Κώστα Σλούκα δημιούργησε τριγμούς στην αγορά των πόιντ γκαρντ της Ευρωλίγκας, ωθώντας τον Ολυμπιακό να διερευνήσει πιθανούς αντικαταστάτες. Ένας παίκτης που βρίσκεται στο ραντάρ του είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους». 

Αν και η Φενέρμπαχτσε πριν λίγες εβδομάδες είχε διαψεύσει ότι σκοπεύει να χωρίσει τους δρόμους της με τον ταλαντούχο γκαρντ, ωστόσο από το ρεπορτάζ βγαίνει πως δεν είναι αρνητική να αποχωριστεί τον διεθνή άσο.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και είναι διατεθειμένος μέχρι και να πληρώσει ένα μικρό τίμημα, προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του. Η τουρκική ομάδα αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 100.000 ευρώ, αλλά υπό συνθήκες οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορούν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο. 

Ντόρσεϊ και Ολυμπιακός θέλουν ξεκάθαρα να συνεργαστούν ξανά, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με το συμβόλαιο του παίκτη. Ο διεθνής άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Φενέρ με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1,5 εκ. ευρώ, ποσό μεγαλύτερο από αυτό που είναι μπορούν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» με βάση τον σχεδιασμό τους. Αν ο Ντόρσεϊ είναι διατεθειμένος να κάνει… έκπτωση στις τρέχουσες απολαβές του, αυτό το γνωρίζει ο ίδιος…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ