fbpx

«Πυροδοτεί» την… βόμβα Μίροτιτς ο Ολυμπιακός – Όλες οι λεπτομέρειες του ντιλ

«Πυροδοτεί» την… βόμβα Μίροτιτς ο Ολυμπιακός – Όλες οι λεπτομέρειες του ντιλ

Έαν υπήρχαν δύο καυτά ονόματα αυτό το καλοκαίρι στην Ευρωλίγκα ήταν αναμφίβολα ο Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μίροτιτς.

Κοινώς, ο MVP της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και ο MVP της αγωνιστικής περίοδου 2022-23. Δύο παίκτες που έχουν πολλά κοινά στον τρόπο παιχνιδιού τους, αφού είναι εξαιρετικοί τόσο μέσα στο ζωγραφιστό, όσο και από το τρίποντο, ενώ παίζουν φυσικά και στην ίδια θέση. Ενώ ακόμη κοινό που είχαν ήταν το ότι έχουν φορέσει και οι δύο την φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ δεν αποκλείεται τα κοινά να αυξηθούν… σύντομα!

YouTube video

Πέρα ότι από τη νέα χρονιά θα έχουν δοκιμάσει και οι 2 στο ΝΒΑ (Ο Μίροτιτς στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία), δεν αποκλείεται να έχουν ως κοινό και… το ότι θα έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού!

Έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Apex Sports o Oλυμπιακός όχι μόνο παρακολουθεί τις εξελίξεις με την Μπαρτσελόνα και το πότε θα αποδεσμευτεί ο Ισπανός φόργουορντ, αλλά έχει έρθει και σε καταρχήν συμφωνία μαζί του για την επόμενη διετία.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός πάει να κάνει την μεγαλύτερη… κλοπή του καλοκαιριού, αφού εάν όλα πάνε καλά με την αποδέσμευσή του θα κλείσει τον παίκτη σε… τιμή ευκαιρίας, για την επόμενη διετία! Αυτό που λέγεται είναι ότι ο Μίροτιτς έχει ρίξει αισθητά τις απολαβές του, αποκλειστικά για χάρη του Ολυμπιακού αφού είναι εκστασιασμένος με τα συστήματα του Γιώργου Μπαρτζώκα και… διψάει για εκδίκηση από την Μπαρτσελόνα, η οποία αποφάσισε να τον τελειώσει αρκετά άκομψα και πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Η πρώτη του απάντηση δόθηκε στο γήπεδο, όπου της χάρισε το πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος σκόρερ της σειράς των τελικών με την Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε του χρόνου θα θελήσει να δώσει… το τελειωτικό χτύπημα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται και για έναν άνθρωπο που είναι φιλέλληνας και δείχνει σε κάθε ευκαιρία πόσο εκτιμά και σέβεται την Ελλάδα!

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ