fbpx

Ισπανία: Η προεπιλογή της εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ισπανία: Η προεπιλογή της εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 16 παικτών που κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 25 Αυγούστου0-10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

Ο τεχνικός της «ρόχα», Σέρτζιο Σκαριόλο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λορέντζο Μπράουν, λόγω τραυματισμού, ωστόσο θα καταστρώσει τα πλάνα του υπολογίζοντας στον Ρίκι Ρούμπιο που έχασε λόγω τραυματισμού το περυσινό Ευρωμπάσκετ, αλλά και τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος είχε κληθεί και πέρυσι στην προετοιμασία, αλλά απουσίασε από το Ευρωπαϊκό, λόγω τραυματισμού.

Η προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας: Αλμπέρτο Αμπάλντε, Άλεξ Αμπρίνες, Σάντι Αλντάμα, Ντάριο Μπριθουέλα, Βίκτορ Κλαβέρ, Αλμπέρτο Ντίαθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τζοέλ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Ρίκι Ρούμπιο και Σέμπας Σάιθ.

Η Ισπανία «κατεβαίνει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως κάτοχος του τροπαίου και θα αρχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της αντιμετωπίζοντας, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Βραζιλία και το Ιράν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ