fbpx

Έκανε καθαρισμό στο γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Τα δεδομένα για το Παγκόσμιο

Έκανε καθαρισμό στο γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Τα δεδομένα για το Παγκόσμιο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε το καταπονημένο αριστερό του γόνατο κατά τη διάρκεια της offseason.

O Greek Freak που αναχώρησε με τα αδέρφια του για την Κίνα ενώ χθες βρέθηκε στο ανοιχτό του Τρίτωνα στην παλιά του γειτονιά, έκανε καθαρισμό στο αριστερό του γόνατο για λόγους συντήρησης.

Η ευπάθεια και η καταπόνηση στο συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστή για τον σταρ του Μιλγουόκι, που πλέον έχει μάθει να ζει με αυτή και φυσικά να κάνει τα απαραίτητα προκειμένου να προστατεύεται και να μένει σε καλή κατάσταση. Αφότου λοιπόν η σεζόν για τους Μπακς ολοκληρώθηκε και ο ίδιος γύρισε στην Ελλάδα, ακολούθησε επιτυχημένη θεραπεία με το προσωπικό του ιατρικό τιμ το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα, για να ακολουθήσει ο καθαρισμός.

Αυτή τη στιγμή, η οποιαδήποτε υπόθεση για παρουσία ή όχι του Έλληνα σούπερ σταρ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (έναρξη 25/8) με τη φανέλα της εθνικής ομάδας είναι παρακινδυνευμένη. Η πλευρά του Μιλγουόκι προφανώς και θα προτιμούσε ο Γιάννης να ξεκουραστεί ενόψει μίας ακόμα επίπονης σεζόν στο ΝΒΑ, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να φορέσει τη γαλανόλευκη δεν αφήνει ξεκάθαρο τοπίο για προβλέψεις.

Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά απίθανο να έχουμε το οτιδήποτε επίσημο σε λιγότερο από έναν μήνα, με το συγκεκριμένο θέμα φυσικά να είναι στην κορυφή των «γαλανόλευκων» ζητημάτων για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ