fbpx

«Ο παίκτης που θέλει ο Αταμάν από την Τουρκία» (pic)

«Ο παίκτης που θέλει ο Αταμάν από την Τουρκία» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνάντηση που είχε με τον Αταμάν, συζήτησαν αρκετούς τομείς για το πως θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός στην νέα σεζόν.

Το Τριφύλλι έχει βάλει ως προτεραιότητα την θέση του άσου και δύο παίκτες στο “2”, άλλωστε γι’αυτό και έχει παγώσει το θέμα του Γκριγκόνις, ο οποίος έχει κλειστό διετές συμβόλαιο , ωστόσο δεν βρίσκει ομάδα. Ακόμη ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και στο “5” καθώς όλα είναι αμφίρροπα σε ο,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που θα υπάρξουν στο ρόστερ στην θέση αυτή.

Στην θέση “4” οι ενέργειες έχουν καθυστερήσει καθώς αναμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Μήτογλου , αλλά και στην θέση τρία που φέρεται να έχει κλείσει ως μπακ απ ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όμως ο διακαής πόθος είναι ο Χεζόνια, κάτι το οποίο φαντάζει δύσκολο αυτή την στιγμή.

Ο Αταμάν έχει ενημερώσει πως ο παίκτης που του αρέσει, και μάλιστα έχει εγγυηθεί για εκείνον, ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα και να ηγηθεί, είναι ο Τζέριαν Γκραντ της Τουρκ Τέλεκομ, σύμφωνα με το “Telesport”

Στον Παναθηναϊκό ο παίκτης είναι γνωστός και από την θητεία του στον Προμηθέα Πάτρας και μάλιστα είχαν εξετάσει την περίπτωση του παίκτη και τότε αλλά δεν προχώρησε.

Ωστόσο αυτή την φορά όλα είναι υπέρ του Τριφυλλιού με τις ευλογίες του Αταμάν αλλά και του παίκτη ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

Ο Γκραντ, έκανε μια πολύ καλή σεζόν με την Τουρκ Τέλεκομ και ήταν βασικό γρανάζι στην πορεία της ομάδας του, η οποία έφτασε μέχρι τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος και τράβηξε τα βλέμματα του συμπατριώτη του τεχνικού που θέλει να τον ντύσει στα πράσινα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ