fbpx

Η Ομοσπονδία της Σερβίας πέταξε εκτός πρωταθλήματος την Παρτιζάν

Η Ομοσπονδία της Σερβίας πέταξε εκτός πρωταθλήματος την Παρτιζάν

Η Παρτίζαν δεν κατάφερε να πάρει άδεια ώστε να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα Σερβίας, αφού η αίτηση της δεν έγινε δεκτή από την επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Ξαφνικό πρόβλημα για την Παρτίζαν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς όπως αποκάλυψε η «Zurnal» υπάρχουν φόβοι για την συμμετοχή της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο επόμενο πρωτάθλημα της Σερβίας, αφού δεν πηρέ την απαιτούμενη αδειοδότηση.

Ο βασικός λόγος που απορρίφθηκε η αίτηση είναι το γεγονός ότι η Παρτιζάν δεν συμμετείχε στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, αφού θυμίζουμε πως δεν κατέθεσε έγκαιρα τα έγγραφά της και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ.

Επιπλέον, η σερβική ομάδα αυτή τη φορά δεν κατέθεσε τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει εξοφλήσει τα χρέη της προς την ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας.

Ωστόσο, ακόμα και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι και δεν αγωνιστεί στο σερβικό πρωτάθλημα, η Παρτιζάν δεν κινδυνεύει σε ότι αφορά τη θέση της στην Eurolegaue ή η συμμέτοχή της στην Αδριατική Λίγκα.

Τις επόμενες μέρες, θα γίνουν γνωστές και οι κινήσεις της ομάδας, ως προς το θέμα και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ