fbpx

Live: Το κρίσιμο ραντεβού Ολυμπιακού – Σλούκα

Live: Το κρίσιμο ραντεβού Ολυμπιακού – Σλούκα

Τα πάντα για το μέλλον του Κώστα Σλούκα θα κριθούν σε λίγη ώρα στα γραφεία της Arcadia και το ApexSports σας βάζει στον παλμό των εξελίξεων.

Όλη η μπασκετική Ευρώπη περιμένει το τελικό ραντεβού ανάμεσα σε Σλούκα και Αγγελόπουλους που θα κρίνει κατά πολύ και τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Το ραντεβού ήδη μετράει 4 ώρες δείγμα του πόσο κρίσιμο είναι αφού θα αλλάξουν πολλά στον χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι δύο μεριές συζητούν για όλα τα θέματα που καίνε με τον 33χρονο γκαρντ που καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση.

Πρώτος στο ραντεβού έφτασε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος που έφτασε στην Arcadia περίπου στις 14:30 ενώ περίπου στις 16:00 έφτασαν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Σλούκας με τον μάνατζέρ του.

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να ανανεώσει με τον πολύπειρο γκαρντ αφού θα κρατήσει σχεδόν ανέπαφο τον ελληνικό κορμό του ενώ ταυτόχρονα δεν θα χάσει ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι, μετά τη φυγή του Βεζένκοφ για τους Κινγκς, σε αυτή την ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει βρεθεί σε ισάριθμα Final 4.

Λίγο μετά τις 20:00 το ραντεβού ολοκληρώθηκε χωρίς “λευκό καπνό”, με τις δύο πλευρές να πρόκειται να συζητήσουν σε νέα συνάντηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ