fbpx

Οι τρεις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός για αντί-Βεζένκοφ

Οι τρεις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός για αντί-Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός βιώσε ένα… σοκ για την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ, μιας και άπαντες μπορεί να την περίμεναν, αλλά αυτό δεν παύει να διαμορφώνει μια νέα συνθήκη πλέον, στην οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα το πως θα κινηθεί η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν!

Όπως είναι λογικό έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι μυστικό πως ο νο1 στόχος είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, έστω και εάν πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, αφού μιλάμε για το πιο… καυτό όνομα που έχει μείνει στην Ευρώπη, μετά την αποχώρηση του Βεζένκοφ!

Πάντως, μένει να δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιό του και το αν θα καταφέρει να τον αποδεσμεύσει η Μπαρτσελόνα, με το deadline αυτού να έχει οριστεί για σήμερα, 1η Ιουλίου, ώστε να μην παρουσιαστεί ως έξοδα το ποσό που έχει λαμβάνειν. Πάντως, ούτως ή άλλως στο κάδρο υπάρχουν τόσο η Παρτιζάν, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας, με τις δύο ομάδες να έχουν και… κρατική βοήθεια για να φέρουν στην Σερβία τον άσο που έχει καταγωγή από το Μαυροβούνιο!

Από εκεί και πέρα εξετάζεται και η περίπτωση, του Ζακ Λεντέι, ενώ στην εξίσωση υπάρχει και το όνομα του Κλάιμπερν, με πολύ λιγότερες πιθανότητες!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ