fbpx

Μπακς: Το σίριαλ Μίντλετον είχε «χάπι εντ»

Μπακς: Το σίριαλ Μίντλετον είχε «χάπι εντ»

Σε μια κίνηση που εδραιώνει τον πυρήνα του πρωταθλητισμού τους, οι Μιλγουόκι Μπακς κατέληξαν σε συμφωνία για τριετή επέκταση του συμβολαίου τους με τον Κρις Μίντλετον. 

Η συμφωνία των 102 εκατομμυρίων δολαρίων, διασφαλίζει ότι ο Μίντλετον θα συνεχίσει να αποτελεί ζωτικό μέρος της προσπάθειας των Μπακς για την επιστροφή στο θρόνο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Η απόφαση του Middleton να δεσμευτεί στους Μπακς δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πρόσφατων επιτευγμάτων της ομάδας. Μαζί με τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Μίντλετον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να οδηγήσει τους Μπακς στο πρωτάθλημα το 2021. Το σταθερό σκοράρισμα, το αξιόπιστο σουτ και το ευέλικτο playmaking τον έχουν καταστήσει σημαντικό κομμάτι των επιθετικών και αμυντικών συστημάτων του Μιλγουόκι.

Ο 31χρονος φόργουορντ αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας των Μπακς από το 2013 που εντάχθηκε στην ομάδα. Γνωστός για την ικανότητά του να αναλαμβάνει δράση σε καταστάσεις υψηλής πίεσης, ο Μίντλετον έχει κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό τόσο των οπαδών όσο και των συμπαικτών του. Τα ηγετικά του προσόντα και η ισχυρή ηθική εργασίας τον καθιστούν πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Η επέκταση του συμβολαίου σηματοδοτεί τη δέσμευση των Μπακς να διατηρήσουν ένα ρόστερ που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Με τον πυρήνα των Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ να είναι κλειδωμένος για το προσεχές μέλλον, οι Μπακς στοχεύουν να χτίσουν πάνω στην πρόσφατη επιτυχία τους.

Η απόφαση να εξασφαλιστούν οι υπηρεσίες του Μίντλετον για τρία επιπλέον χρόνια αποδεικνύει τη δέσμευση των Μπακς στο μακροπρόθεσμο όραμά τους. Εξασφαλίζοντας την παρουσία του Μίντλετον στο ρόστερ, η ομάδα στοχεύει να διατηρήσει την κουλτούρα νίκης που έχει καλλιεργήσει και να συνεχίσει να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του NBA.

Με την οριστικοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του Μίντλετον, η εστίαση πλέον μετατοπίζεται σε περαιτέρω βελτιώσεις του ρόστερ που θα συμπληρώσουν τον υπάρχοντα πυρήνα. Οι Μπακς θα επιδιώξουν να προσθέσουν βάθος και συμπληρωματικά κομμάτια στη σύνθεσή τους, καθώς στοχεύουν να διεκδικήσουν τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Ο Μίντλετον δέχτηκε να ανανεώσει με λιγότερα χρήματα, αλλά ως αντιστάθμισμα πήρε τρία χρόνια συμβόλαιο. Η… μετάφραση αυτής της κίνησης των δύο πλευρών είναι πως πλέον τα «ελάφια» έχουν περισσότερα χρήματα και την ευελιξία να υπογράψουν με ακόμα ένα μεγάλο όνομα ή έστω έναν ακριβό ρολίστα…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ