fbpx

Πάντερ: Έτσι έκανε την απόλυτη ανατροπή η Παρτίζαν

Πάντερ: Έτσι έκανε την απόλυτη ανατροπή η Παρτίζαν

Η πίεση του Ομπράντοβιτς στο διάστημα που η Μπάρτσα δεν είχε ακόμα αποστείλει συμβόλαιο προς υπογραφή, ήταν το “κλειδί” για να κερδίσει η σερβική ομάδα μια χαμένη παρτίδα.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (27/6) έγινε γνωστό πως ο Κέβιν Πάντερ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για να πάει στην Μπαρτσελόνα. Η πληροφορία ήταν σωστή, αλλά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς φρόντισε να την μετατρέψει σε αναληθή! Ο βασικός λόγος που ο Αμερικανός γκαρντ άλλαξε την απόφαση του ήταν η πίεση που του άσκησε ο προπονητής της Παρτιζάν, ο οποίος στην ουσία εκμεταλλεύτηκε τις ώρες που είχε μέχρι η Μπαρτσελόνα να στείλει το συμβόλαιο στον παίκτη. 

Το πρωί της Τρίτης ο «Ζοτς» ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο τον Πάντερ, όχι να τον συγχαρεί, αλλά ούτε φυσικά και για να τον… μαλώσει για την επιλογή του. Του εξήγησε πως στην Παρτιζάν θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και του έκανε μια αναδρομή στα δύο χρόνια της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας τους. 

Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος τεχνικός έχει σε απεριόριστη εκτίμηση τον Πάντερ, τον οποίο θεωρεί έναν από τους καλύτερους Αμερικανούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στην τεράστια καριέρα του, αλλά και πρότυπο επαγγελματία. Την ίδια στιγμή ο παίκτης νιώθει πάρα πολύ άνετα μαζί του και έχει τονίσει τόσο σε δηλώσεις του στον Τύπο όσο και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις πως η συνεργασία με τον «Ζοτς» είναι εξαιρετικά εύκολη και αρμονική. 

Το δεύτερο τηλεφώνημα

Έτσι μετά την αρχική επαφή της Τρίτης, ο 30χρονος γκαρντ άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις, αφού πέρα των όσων συζήτησαν με τον Ζοτς, η Μπαρτσελόνα δεν του είχε ακόμα αποστείλει το συμβόλαιο για να το υπογράψει. Αυτό ήρθε κι έδεσε με το δεύτερο τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς, την επόμενη μέρα (28/6). Ο Ζοτς επανήλθε τονίζοντας στον Πάντερ πως το νέο του συμβόλαιο με την Παρτίζαν είναι έτοιμο προς υπογραφή. Ακολούθως, ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους ατζέντηδες  του, πως δεν θα “σφραγίσει” τελικά την διετή συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, αλλά θα παραμείνει κάτοικος Βελιγραδίου. 

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μια τρομερή ανατροπή στις… καθυστερήσεις και ο Ομπράντοβιτς πέτυχε μια σημαντική νίκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ