fbpx

Τάιλερ Ντόρσει: Και ξαφνικά… μονομαχία «αιωνίων»

Τάιλερ Ντόρσει: Και ξαφνικά… μονομαχία «αιωνίων»

H αρνητική κατάληξη στο θέμα του Κέβιν Πάντερ για τον Παναθηναϊκό, αναγκάζει το τριφύλλι, άμεσα να στραφεί σε άλλον παίκτη, με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού γκαρντ για να ενισχυθεί στην περιφέρεια.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο (και) στην Euroleague και έτσι με τις… ευλογίες του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να κινηθεί δυναμικά, ώστε να απαντήσει εντυπωσιακά στην απώλεια του Πάντερ.

Έτσι στο προσκήνιο έρχεται η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ που πληροί εις διπλούν τις προϋποθέσεις ως κάτοχος κι ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Παναθηναϊκός έχει διάθεση κι αμεσότητα να προσφέρει ξανά μεγάλα συμβόλαια κι αυτό του δίνει προβάδισμα σε πιθανό ανταγωνισμό με άλλες ομάδες, που θα ενδιαφερθούν για τον ομογενή γκαρντ.

Ο 27χρονος ομογενής σούτινγκ γκαρντ είναι στην έξοδο από τη Φενέρμπαχτσε κι ίσως στο δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται stand by για να καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της απόκτησης

Ωστόσο, για τον Ντόρσεϊ φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά και ο Ολυμπιακός, όπως σας αποκάλυψε με ρεπορτάζ του, το Apexsports.gr.

οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη μιλήσει με τον πρώην παίκτη τους και νυν της Φενέρμπαχτσε και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι ακριβώς χρειάζεται, προκειμένου να τον ντύσουν ξανά με την φανέλα του Ολυμπιακού, σενάριο που θα προχωρήσει φυσικά, εάν τελικά αποχωρήσει ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ελληνοαμερικανός διεθνής, ούτως ή άλλως είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον οργανισμό του Ολυμπιακού και διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με αρκετούς παίκτες της ομάδας.

Με αυτές τις εξελίξεις, αναμένεται να έχουμε μια μονομαχία «αιωνίων» για τον παίκτη, δείχνοντας τις ορέξεις τους, για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ