fbpx

Αποκάλυψη Apexsports: Κινείται για την επιστροφή Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός

Αποκάλυψη Apexsports: Κινείται για την επιστροφή Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός όπως έχει γίνει γνωστό και όπως είχε ενημερώσει το Apexsports, είναι έτοιμος να κλείσει τον Γουίλιαμς Γκος.

Εκτός αυτού, εάν στραβώσει οριστικά η υπόθεση του Κώστα Σλούκα και ο παίκτης αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν διπλό χτύπημα αφού θα κινηθούν και για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ παράλληλα με αυτή του Γκος.

Καλά πληροφορημένες πηγές του Apexsports από την Τουρκία, αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη μιλήσει με τον πρώην παίκτη τους και νυν της Φενέρμπαχτσε και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι ακριβώς χρειάζεται, προκειμένου να τον ντύσουν ξανά με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης μπορεί να έχει ενεργό συμβόλαιο με την ομάδα της Φενέρ, όμως η προοπτική του να μην υπάρχει ο Σλούκας στην ομάδα των Πειραιωτών και ο Ντόρσεϊ να είναι το νούμερο ένα στην επίθεση από την περιφέρεια είναι μεγάλο δέλεαρ.

Ο Ελληνοαμερικανός διεθνής, ούτως ή άλλως είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον οργανισμό του Ολυμπιακού και διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με αρκετούς παίκτες της ομάδας.

Όμως αυτό που παίζει τον καθοριστικό ρόλο σε αυτό το “πακέτο” για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, είναι το γεγονός πως θα έχει τον πρώτο λόγο στην επίθεση του Ολυμπιακού από την περιφέρεια και θα παίζει από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην ομάδα, αφού θα είναι η αρχή και το τέλος στα γκαρντ στην επίθεση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ