fbpx

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή Χουγκάζ απομακρύνει Αγραβάνη

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή Χουγκάζ απομακρύνει Αγραβάνη

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να επιστρέψει ο Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος στο περασμένο πρωτάθλημα αγωνίστηκε στο Περιστέρι bwin υπό των εντολών του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα του.

Ο Αταμάν έχει καταστήσει σαφές πως έχει το απόλυτο κουμάντο στον Παναθηναϊκό και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και έχει σε εκτίμηση τον Χουγκάζ λόγω τεχνικών και σωματικών χαρακτηριστικών. Επίσης συνυπολογίζει την εξέλιξη που μπορεί να έχει ο Έλληνας παίκτης.

Μάλιστα αυτό το έκανε ξεκάθαρο και στον ίδιο τον Χουγκάζ ο οποίος ενημερώθηκε για την πρόθεση του Τούρκου τεχνικού να τον έχει στην 12αδα, αφού τον πιστεύει και θεωρεί πως έχει θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Προς την έξοδο ο Αγραβάνης

Με δεδομένο ότι ο Μαντζούκας είναι αμετακίνητος, καθώς όχι μόνο παίζει και στις δυο θέσεις των φόργουορντ, αλλά πάνω απ’ όλα γιατί τόσο ο Αταμάν όσο και ο οργανισμός τον έχουν σε τεράστια εκτίμηση, αυτό φέρνει αυτόματα σε δεύτερο πλάνο τον Αγραβάνη για καθαρά λειτουργικούς λόγους, καθώς φαίνεται πως δεν βγαίνουν οι αριθμοί.

Εάν ο Χουγκαζ εν τέλει βγει μπροστά και “καπαρώσει” την θέση του στο ρόστερ της νέας σεζόν, αυτό ίσως φέρει τον Αγραβάνη στην πόρτα της εξόδου.

Κάτι που είναι απολύτως λογικό την στιγμή που ο Λευτέρης Μαντζούκας, όπως αναφέρθηκε παραπάνω μπορεί να παίξει και στις δυο θέσεις των φόργουορντ και να καλύψει έτσι τους ρόλους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ