fbpx

Πάντερ: Το τριήμερο της κρίσης

Πάντερ: Το τριήμερο της κρίσης

Ο Αμερικανός ξεκινάει άμεσα τις διαπραγματεύσεις, με την Παρτίζαν να “τρέχει” για να καλύψει την απόσταση που την χωρίζει από τον Παναθηναϊκό.

Η σεζόν τελείωσε χθες (22/6) απόλυτα πετυχημένα, αλλά από σήμερα (23/6) κιόλας ξεκινάει η επόμενη για τον Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός, που οδήγησε την Παρτίζαν στην κατάκτηση του τίτλου της Αδριατικής Λίγκας με την μεγαλειώδη εμφάνιση των 32 πόντων στον πέμπτο τελικό των πλέι-οφ, από σήμερα ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις τόσο με την ομάδα του Βελιγραδίου, όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά εδώ και καιρό, οι εκπρόσωποι του έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις και έχουν στα χέρια τους τις αρχικές προτάσεις των δύο συλλόγων, την ίδια στιγμή που στην γωνία περιμένει και η Μπαρτσελόνα σαν αουτσάιντερ. Πλην όμως ο Αμερικανός γκαρντ αυτή την στιγμή δείχνει να είναι ανάμεσα στην Παρτίζαν και τους “πράσινους”.

Το δίλημμα

Από την μια θέλει να συνεχίσει στο Βελιγράδι, διότι χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του «σκληρού» Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος πίνει νερό στο όνομα του. Από την άλλη θα ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Αθήνα, διότι πέρα από αυτό, η προσφορά των «πρασίνων» προσεγγίζει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια, κάτι που επί της ουσίας ισοδυναμεί με διπλασιασμό των αποδοχών που είχε από την Παρτίζαν.

Ο Πάντερ στο περιθώριο των επινίκιων, αναμένεται (ίσως και σήμερα) να συναντηθεί με τον Ζόραν Σάβιτς και αν ο γενικός διευθυντής των Σέρβων του εγγυηθεί πως η πρόταση του θα προσεγγίσει αυτή του Παναθηναϊκού, τότε θα αποκτήσει το προβάδισμα. Είναι δεδομένο πως η Παρτίζαν δεν έχει την οικονομική ευχέρεια του «τριφυλλιού», που ως τώρα πλειοδοτεί στον άτυπο πλειστηριασμό. Αν, όμως, βρει τον τρόπο να κάνει την υπέρβαση, παρέχοντάς του εγγυήσεις πως μπορεί να φτάσει στα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για διετές συμβόλαιο, είναι πολύ πιθανό να αποσπάσει το «ναι» του. Μέχρι χθες πάντως οι Σέρβοι ήταν αρκετά μακριά από αυτό το ποσό.

Ο Παναθηναϊκός, ξέροντας πως με τα υπάρχοντα δεδομένα έχει τον πρώτο λόγο, είναι βέβαιο ότι θα τον πιέσει ακόμα περισσότερο και το αργότερο μέχρι την Δευτέρα το σίριαλ αυτό αναμένεται να έχει λάβει τέλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ