fbpx

Παναθηναϊκός: Νέιπιερ, η “ασφαλιστική δικλείδα” για Πάντερ

Παναθηναϊκός: Νέιπιερ, η “ασφαλιστική δικλείδα” για Πάντερ

Στο Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Κέβιν Πάντερ, παίρνοντας την ίδια ώρα τα μέτρα τους για την περίπτωση που ο Αμερικανός της Παρτίζαν απορρίψει την πρότασή τους.

Αν συμβεί αυτό, μία από τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στη λίστα του Αταμάν και του Μπετσίροβιτς είναι ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

O πρώην ΝΒΑερ της Αρμάνι διαθέτει ένα επιθετικό πακέτο αρκετά κοντινό με αυτό του Πάντερ (σπεσιαλίστας στο σουτ μετά από ντρίμπλα, τόσο από μακρινή όσο κι από μεσαία απόσταση και την ίδια ώρα ικανός στην πάσα μέσα από πικ εντ ρολ), χωρίς βεβαίως να έχει το μέγεθος, την αθλητικότητα και την φρεσκάδα (τα δύο τελευταία κυρίως λόγω των τραυματισμών) του υπερόπλου της φετινής Ευρωλίγκας. 

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο θεωρούν πως μπορεί να σταθεί σε αρκετά σχήματα μαζί με τον Βιλντόσα, αρκεί βεβαίως να προστεθούν στο ρόστερ δύο παίκτες (ένας κόμπο γκαρντ κι ένας πλάγιος) που θα διαθέτουν τόσο το κορμί όσο και το απαραίτητο αμυντικό φίλτρο. 

Η απάντηση του Πάντερ αναμένεται ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο, με δεδομένο πως ο πέμπτος και τελευταίος τελικός της  ΑΒΑ League διεξάγεται απόψε.

Από την άλλη, οι υποχρεώσεις του Νέιπιερ με την Αρμάνι θα ολοκληρωθούν μία μέρα αργότερα, με την διεξαγωγή του έβδομου τελικού του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Βίρτους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ